Härliga sommar

Oj vad längesen det var jag skrev något här. Kom och tänka på denna sida just nu och tänkte att jag skulle gå in och kika lite, över en månad sedan sist och denna sidan har mest krånglat för mig tidigare när jag skrivit något och varit tvungen att skriva om för sidan inte varit aktiv m.m. Men jag gör väl ett nytt försök nu då.

Månaden Juni har verkligen varit en underbar månad, värmebölja, svettiga lökringar under armarna, solsting och kalla öl. Kan de bli bättre? Jag sätter på Creedence på högsta volym i bilen och njuter av den otroligt vackra sommaren vi har här i Dalarna. Numera är man dessutom stadsbo igen, inte en dag försent och jag måste medge att jag trivs som stadsbo även om det är ett jäkla liv överallt. Ambulansbilar, polisbilar och dess sirener som jag tappat räkningen på varje gång de susar förbi. Min närmsta granne är dörren alldeles intill och mittemot och jämte och under och ja ni vet, ett sådant där klassiskt hyreshus men så skönt på något sätt. Det finns ju en toalett ;) Finaste utsikten från mitt fönster är nog BK (Burger King) helt otroligt vilken utsikt, visste ni att de har blått glasyrtak på sitt hus? Ja man lär sig verkligen något nytt var dag.

Förutom flytt till stan med min numera äkta sambo Andreas så har månaden varit fantastisk skön och levande, det är nu det har börjat kännas riktigt bra och jag har verkligen varit på högsta topp, ingen ångest och inga depressioner. Jag hoppas det förblir så framöver. Nu är det mest jobbet jag oroar mig över, men eftersom jag går på schema än så länge känns det som att jag kan vara avslappnad ett litet tag till. Men till hösten måste det hända något. Jag behöver verkligen få bli fast anställd eller något så jag kan börja leva lite, inte bara spara och spara och tacka nej till allt. Jag har ju aldrig flugit heller i hela mitt liv. Ja hur blev det med den här resan till Scottland som vi skulle gjort? Hm, jo det fanns inga pengar, det finns det aldrig. Men så länge man har mat på bordet och tak över huvudet klarar man sig väl??

Nästa vecka blir det Åland :) Det ser jag fram emot, att få vara lite med gänget igen, det där man nästan tappat bort lite på sistone. Åland är ju ändå något speciellt med alla raggarfolk och nostalgi, jänkare och rock´n roll :) Några direkta cruisingar har det då inte blivit i år ja förutom power meet förra veckan, då vi fick åka limo för första gången i mitt liv, vad häftigt säger jag bara, rekommenderas :D

Vad har hänt mer då? Jag har fyllt år men det har väl alla nån gång, Andreas har också fyllt år. Han fyller ju 5 dagar före mig, rätt bra för då kan vi slå ihop något men nästa år fyller han ju 25 och eftersom det skiljer 360 dagar mellan oss får väl jag gå och gömma mig någonstans för vem firar att man fyller 24? Min vovve har också för övrigt verkar oerhört glad, kan det bero på flytten till stan? Hm jag som trodde att alla hundar trivdes bäst på landet men jag har tydligen fel. Enda nackdelen är väl att hunden inte vill gå speciellt långt. Jag hinner komma utanför dörren, gå några fjuttiga meter och sedan är de klart, när hon är klar vill hon vända hem igen??? Knas!

Men nu är de Juli och halva månaden har gått och solen lyser fortfarande och gräset är grönt, fåglarna kvittrar, dock lite mindre i stan men det är 100 % myggfritt och endast några småflugor har överlevt avgaserna. Men jag njuter av att se ut på BK, hur länge det varar vet jag inte, men är man lite lat någon dag kan man ju alltid ta bilen över och åka driven :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu