Bye bye Raya

Nu har jag äntligen hittat ett bra hem för min 1 åriga tik. Hon ska få bo utanför Borlänge hos en familj på landet, jag tror hon kommer att få det kanon där. Jag kan inget annat än att känna mig lättad, har inte känt mig som en bra hundägare när inte viljan att försöka göra de bra funnits. Så i eftermiddag åker hon.

Haft ångest och depression hela veckan och jag försöker verkligen så gott jag kan att genomföra dagarna med jobb och sysslor, men det är svårt. Ingen utifrån ser hur dåligt jag mår, ingen förstår egentligen varför, inte jag heller, inte längre. Jag borde vara glad och lycklig, det är ju trots allt sommar och jag är kär. Men allt har ju en baksida och för dem som känner mig väl vet dom att jag är ganska vek när de kommer till press och stress, ångest och prestationskrav. Jag har då genomfört de jag skall för veckan som varit och det är jag stolt över, älskade pokerface. Jag har jobbat 4 dagar och det har väl gjort mig mer eller mindre tvungen att försöka och det var nog lika bra, för de har då hjälpt och helgen har varit otroligt underbar.

Idag lämnar killen in passaten som jag numera kör runt i för lagning så det tar väl någon vecka innan man får se den igen. Så länge får vi låna bil för vi måste ha två. På onsdag bär de av neråt landet för att hälsa på släkten. Morfar är dessvärre sjuk så mormor har inte mått så bra i veckan, men jag hoppas allt ordnar sig. Det blir även en tripp till Ullared vilket jag verkligen längtat efter så länge, jag råkar tillhöra kategorin kvinna och vad jag förstått behöver vi bara 7 saker i livet, sex och en tripp till Ullared :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu