Lugn helg

Skulle väl egentligen åkt till Maya i fredags men de blev aldrig av.  Satt hemma och glodde på Idol istället. Kände väl mig inte heller speciellt pigg i fredags. Var grinig och deppig och trött på allting som vanligt och önskade att någon bara kunde komma och hämta mig och ta mig långt ifrån allting. Men drömma går ju alltid!

I går blev de lugnt på dagen. Sambon borta i Falun med sin dotter mest hela dagen hos nån snubbe och jag kände för att få lite tid för mig själv. Gick runt och småpyssla. Tog hand om tvätt och disk, städa och pyssla lite. Kvällen tillbringa jag hos min ex granne och drack lite öl och pyssla i hans kåk. I vårt gamla hus ha de redan flyttat in en gubbe, de gick fort men jag avundas han inte alls. Usch vilket jobb han har framför sig och han lär ju frysa häcken utav sig i den kåken, är tacksam för den nya lyan, den är mycket mysigare ;)

Idag har det också varit lugnt, inte så värst på topp idag heller direkt. Vet inte vad det är med mig men känner inte för att göra någonting alls, kanske färga håret om de finns lite slantar över till de vill säga.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu